Blanketkiosken - køb og download digitale formularer og blanketter
 
Lige nu kampagne på de mest solgte blanketter

Hvordan køber jeg et dokument på Blanketkiosken?

Køb på Blanketkiosken foregår ganske enkelt ved, at du først lokaliserer det eller de dokumenter, du ønsker at købe. Klik på en af hovedkategorierne uden i menuen til venstre for at åbne den enkelte kategori.

Indholdet af dokumenter i kategorien Familie.
Klik på dokumentnavnet for at se mere.

Det enkelte dokument vil altid være dokumenteret med både et billede og en tekstbeskrivelse. Hvis man klikker på billedet, vil der åbne sig et billede med lidt højere opløsning.

Trykknappen “Køb” tilføjer dokumentet til kurven.

Tekstbekrivelsen omfatter både en beskrivelse af dokumentets formål og de tekniske forhold omkring dokumentet, dvs. format, størrelse, hvorvidt det er en formular eller en blanket mv.

Klik på teksten “Vis kurv” for at se kurvens indhold.
Knapperne til højre giver mulighed for at slette kurvens indhold igen.

Første gang, du køber dokumenter hos Blanketkiosken, vil du blive bedt om at indtaste din kundeprofil (navn, adresse, e-mail mv.). Hvis du allerede tidligere har oprettet din kundeprofil, behøver du blot opgive e-mail og kodeord.

Køb kræver, at man er registreret med en kundeprofil.
Fremtidigt skal man blot opgive a-mail og kodeord.

Når du er logget ind som kunde, skal der som næste trin i købsprocessen vælges betalingsmetode.

Vælg den type betalingskort, der ønskes anvendt ved købet.

Herefter vises siden, hvor du skal godkende ordren. Alle dokumenter i kurven vises med navn og pris, og betalingsgebyr for elektronisk betaling vises ligeledes. Endelig fremgår moms og total.

Bemærk, at der skal være tjekmærke i den boks, hvor man accepterer at have læst forretningsbetingelserne – ellers kan man ikke godkende ordren.
Bemærk også link til forretningsbetingelserne.

Efter at man har godkendt ordren vises ordrebekræftelsen, der fungerer som dit bevis på købet. Du kan vælge at udskrive den mhp. senere dokumentation. Men den sendes også sammen med de købte dokumenter til den e-mail adresse, du har opgivet i din brugerprofil.